Testimoniale

Pentru noi bucuria si satisfactia mirilor sunt cele mai importante. Dorim sa stitm cu ce impresie au ramas dupa colaborarea cu noi. Mirii nostri au gasit cateva clipe pentru a impartasi impresiile, comentariile si chiar sugestiile lor cu privire la salonul nostru.

 1. Alin & Diana 25 Aprilie 2015

  "Am avut parte de cea mai frumoasa surpriza in momentul in care am vazut cat de frumos este acum Salon Premiere. Am avut parte de o nunta extraordinara. Meniul, decoratiunile, atmosfera, totul a fost ireprosabil!Toti invitatii ne-au felicitat pentru alegerea noastra. Multumim Salon Premiere pentru nunta de vis pe care ne-ati oferit-o! Recomandam cu multa caldura aceasta locatie minunata!"

 2. Adelina & Adelin 30 Septembrie 2014

  "Orice om in viata are multe vise , unele realizabile, altele nu ! Voi, echipa Salon Premiere ati reus™it sa realizati unul din visele noasre ! Visul de a avea o nunta perfecta! Cu profesionalismul, seriozitatea si serviciile impecabile pe care ni le-ati oferit ati reus™it sa ne impresionat›i atat pe noi cat si pe invitat›ii nos™tri !  Suntet›i nis™te oameni minunat›i! Va multumim pentru tot."

 3. Simona & Mihai 28 Iunie 2014

  "Este o locatie cu adevarat deosebita. Am avut cea mai frumoasa nunta posibila. Meniul, servirea, totul a fost impecabil. Recomandam Salon Premiere cu mult drag! "

 4. Daniel & Florina18 Septembrie 2013

  "Am fost convinsi ca Salon Premiere este locul ideal pentru nunta noastra din primul moment in care am vizitat acest local. Il recomandam cu cladura si incredere."

 5. Maria & Robert10Septembrie 2013

  "Invitatii nostri au fost foarte placut surprinsi de eleganta salonului si de meniurile foarte atent alese. Multumim Salon Premier pentru momentul unic pe care ni l-ati oferit."

 6. Adrian Fulop22 August 2013

  "Am fost la o nunta a prietenilor mei ce au ales Salon Premiere si m-am simtit foarte bine. Aveti servicii de inalta calitate si un ambient elegant sa o tineti tot asa!"

 7. Florin & Ema07 August 2012

  "Ambianta placuta, pret foarte bun, personal dragut, totul ca la carte."

 8. Raluca & Cipri01 August 2012

  "Salon Premiere este o adevarate sala de nunti. Am ales aceasta locatie pentru cel mai important eveniment din viata noastra si suntem foarte multumiti. O sala cu tot ce este necesar, spatiosa, aerisita si un bucatar adevarat. Toata lumea a fost frumos impresionata!"

 9. Ramona & Romeo23 Iulie 2012

  "Salon Premiere" locul ideal pentru o petrecere de vis. Am fost convinsa din prima clipa ca am facut alegerea potrivita pentru ziua nunti noastre, fapt care l-au confirmat si invitatii nostri, tota lumea a fost incantata, ne-am simtit ca si intr-o poveste de basm, salonul este minunat, foarte elegant, spatios, o echipa  care sa  implicat pana la cel mai mic detaliu. Va multumim pentru tot ce ati facut pentru noi, si pentru ca ati organizat o nunta de vis".

 10. Daiana & Ionut05 Mai 2012

  "Totul a fost perfect, aranjamentele minunate, sala eleganta si spatioasa, mancarea extraordinara si invitatii nostri extrem de incantati. Recomand tuturor mirilor sa aleaga Salon Premiere, este locul in care vor avea o nunta de vis".

 11. Cristina & Andrei 05 Octombrie 2011

  "Locatie minunata, pret foarte buna, stil si eleganta sunt doar cateva cuvinte care definesc Salon Premiere Arad – va multumim din tot sufletul pentru tot. Invitatii nostri au fost cu adevarat impresionati si ne-au felicitat pentru alegerea facuta".

 12. Aniela & Ciprian 06 August 2011

  "Tot ceea ce pot sa va spun despre ziua nuntii noastre este ca a depasit visul nostru. Suntem mandri sa recunoastem ca am ales cea mai frumoasa locatie, cu cele mai bune servicii: Salon Premiere. Este intradevar un salon de nunti elegant, o atmosfera deosebita si o echipa minunata care ne-a fost mereu alaturi".